Mezoterapija

Mezoterapija

Mezoterapija-tretman večne mladosti

Mezoterapija je jedan od najpopularnijih tretmana protiv starenja kože lica, vrata i dekoltea. Predstavlja metodu kojom se hijaluron, vitamini, minerali, aminokiseline i drugi prirodni sastojci ubrizgavaju u dublji sloj kože, mezoderm. Mezoterapija je poslednjih godina dostupna i vrlo popularna i u našoj zemlji i može da se primenjuje u bilo koje doba godine. Tokom starenja koža postaje manje hidrirana, suvlja i gubi svoju elastičnost. Kao rezultat tog procesa nastaju bore.

Mezoterapija omogućava eliminaciju ili ublažavanje njihovog nastanka.

Efekti tretmana mezoterapije

✓ Usporava proces starenja kože
✓ Prirodan i zdrav izgled
✓ Uklanjanje ožiljaka i fleka
✓ Ublažavanje bora
✓ Hidratacija kože

U ordinaciji Donna dent Voždovac osim na licu, mezoterapija se primenjuje i na vratu i dekolteu. Takođe, koriste se i posebni kokteli za mezoterapiju kose. Oni se ubrizgavaju u teme glave, sprečavaju opadanje i stimulišu rast kose.

mezoterapija beograd

dr Nevena Golub
Specijalista oralne hirurgije

Tretman mezoterapije radi naša doktorka Nevena Golub, specijalista oralne hirurgije, najkvalitetnijom materijalima i koktelima renomiranog brenda Aestheticdermal 

Kako izgleda tretman mezoterapije?

Tretman mezoterapije traje 30 minuta, bezbolan je jer koristimo anestetičku kremu koja ublažava svaku potencijalnu bolnu neprijatnost. Na kraju tretmana, na lice, vrat i dekolte nanosi se hidrantna maska koja umiruje blago crvenilo. Iako su efekti mezoterapije vidljivi već nakon prvog tretmana, preporučuju se tri tretmana, u razmaku od 7 dana. Poželjno je da se postignuti efekat održava ponavljanjem tretmana na svaka tri meseca. Na ovaj način se značajno usporava proces starenja, a koža dobija zdrav i mladalački izgled.

Različite skupe kreme i preparati, kao i mezoterapija bez igle ne daju željeni efekat. Sličnim postupcima minerali, vitamini i hijaluronska kiselina ostaju samo na površini kože.

Mezoterapija se ne savetuje kod: trudnica i dojilja, akutnih infekcija, problema zgrušavanja krvi, alergija i autoimunih oboljenja. Danas se ovi tretmani nude u kozmetičkim salonima po veoma niskim cenama i često ih obavljaju nestručna lica. Birajte kome ćete pokloniti Vaše zdravlje i poverenje.

Za sve dodatne informacije, zakažite pregled u Donna dentu Voždovac i konsultujte se sa našim lekarima.

Pozovite