Hijaluronski fileri

Hijaluronski fileri

Šta su Hijaluronski fileri?

Hijaluronski fileri se prave od hijalurona – prirodne supstance koja se već nalazi u koži, a koristi se za povećanje usana i popunjavanje dubokih bora. S godinama naš organizam sve manje stvara hijaluronsku kiselinu koja koži daje sjaj, punoću i jedrinu. Starenjem ona postaje postaje tanka i dehidrirana. Smanjuje se količina kolagena i elastina, a obrazi postaju izbrazdani. Hijaluronski fileri su odličan izbor ukoliko želite da podmladite kožu lica i vrata, popunite bore ili da uvećate usne i vratite im jedrinu i punoću.

Kako izgleda tretman?

Hijaluronski fileri predstavljaju prirodne gelove koji sadrže hijalurinsku kiselinu. Oni se u kožu aplikuju tankim iglicama. Pre početka tretmana na kožu se nanosi anestetik u obliku kreme tako da je ova intervencija bezbolna. Tretman traje oko pola sata. Moguća je pojava crvenila koje obično nestaje nakon nekoliko sati i blagog otoka koji prođe za nekoliko dana.

Rezultati su vidljivi odmah, ali se tretman mora ponoviti posle nekoliko meseci. Hijaluronski fileri omogućuju da se zadrži prirodan izgled lica.

hijaluronski fileri
Pozovite